personal training

Kickboks-fit training

kracht en conditie

Psychiatrisch uitgedaagden

Wat is dat precies?

Personal Training houdt in dat er een 1 op 1 samenwerking plaatsvindt tussen een van de trainers en u als cliënt. U als cliënt geeft uw doelstellingen bij ons aan en tevens uw wensen. Er wordt dus nooit met een standaard voedings- en trainingsschema gewerkt. Zowel de training als voeding worden aangepast op uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Hierdoor zijn beide zaken makkelijker vol te houden en werkt u met een duidelijke periodisering. Wij vertellen u het gehele traject wat wij gaan doen en waarom wij het op deze manier gaan doen. Zodra u wilt stoppen met de Personal Training weet u precies hoe u zelfstandig aan de slag kunt.

kickboks

Kickboks-fit training

Dit is een algehele conditie training waarbij u heel veel calorieën per training verbrandt. Dit kan handig zijn voor mensen die bijvoorbeeld willen afvallen. De training geeft u meer energie, u verhoogt uw spierkracht, wordt leniger en vergroot uw uithoudingsvermogen. dit is de ideale training voor mensen die niet van saaie droge stop houden. Wat is er nou lekkerder als na een lange kantoor dag keihard op de kussens te mogen trappen en meppen, tegelijkertijd wordt u ook nog superfit!

Kickboks-fit trainingen zijn op afspraak op locatie Jan de Louterstraat 17. Voedingsadviezen zijn inbegrepen.

€35 | proeftraining

daarna €60 | training

kracht & conditie

kracht & conditie training

Wilt u het perfecte lichaam behalen of gewoon fit worden? Bij ons kan het allemaal. Onze trainers zijn gespecialiseerd in zowel krachttraining als voedingsadviezen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of volg een proeftraining.

De training wordt gegeven op locatie Jan de Louterstraat 17. U kunt op locatie zowel pinnen als contant betalen. Prijs is inclusief voedingsadvies.

€35 | proeftraining

daarna €60 | training

psychisch

psychisch uitgedaagden

Sport op Maat B.V. is gespecialiseerd in het begeleiden van psychiatrisch-uitgedaagden tijdens het sporten. Hierbij wordt er een training op maat gemaakt voor de desbetreffende cliënt. Wij geven training aan meerdere cliënten woonachtig in Amsterdam. Een training wordt bij u op locatie gegeven.

Neemt u aub contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

€42 | per uur

contact

Sport op Maat B.V.
Slotermeerlaan 69-B9
1064 HA Amsterdam

Telefoon: 020-2200144 (telefonisch bereikbaar ma t/m za 07:00 - 21:00)
KVK: 72877480
BTW: 859270336B01